Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Dream Toys αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και oi συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους, συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών dreamtoys.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την εταιρεία .Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Η Dream Toys σε συνεργασία με την Viva Payments έχει προσαρμόσει στην πλατφόρμα της το σύστημα online πληρωμών της Viva (Viva Wallet). Ο Χρήστης κατά την διάρκεια της παραγγελίας του μεταφέρετε στην ασφαλή τοποθεσία της Viva Wallet όπου ο πελάτης πραγματοποιεί την συναλλαγή του με ασφάλεια. Στην συνέχεια επιστρέφει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου ολοκληρώνεται η υποβολή της παραγγελίας του.

Η Dream Toys διαθέτει επιπλέον δικλίδες ασφαλείας καθώς όλα τα δεδομένα που συμπληρώνεται κρυπτογραφούνται με την βοήθεια του SSL Certificate που διαθέτει.

Τι πρέπει να προσέχω στις online συναλλαγές;

Σε όλες τις online αγορές χρειάζεται προσοχή κατά την διάρκεια της παραγγελίας αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.
Δυστυχώς όσα μέτρα και αν πάρει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αν ο χρήστης δεν έχει πάρει τα παρακάτω μέτρα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί πρόβλημα.

1. Θα πρέπει να προσέχετε από ποια συσκευή κάνετε τις online πληρωμές σας. Αν ας πούμε έχετε έναν υπολογιστή γεμάτο ιούς καλό είναι να αποφύγετε να κάνετε online πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση κάντε την παραγγελία σας με κατάθεση σε λογαριασμό ή μέσω αντικαταβολής.

2. Να αποφεύγετε τα internet cafe. Όλοι οι browser που χρησιμοποιείτε όταν εισάγουμε κάποια πιστωτική κάρτα σας εμφανίζουν ένα μήνυμα αν θέλετε να την αποθηκεύσει ώστε να την χρησιμοποιήσετε στο μέλλον. Αν άθελα σας πάνω στην βιασύνη σας πατήσετε αποθήκευση της κάρτας τότε ίσως κάποιος άλλος χρήστης να την βρει και να προσπαθήσει να κάνει αγορά από την δική σας κάρτα. Οπότε καλό είναι να αποφεύγετε τις online πληρωμές και από κοινόχρηστους υπολογιστές.

3. Δεν βάζουμε ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σε περιβάλλον που βρίσκεται εκτός της Viva Wallet. Για κανένα λόγο δεν θα χρειαστεί να βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια άλλη πλατφόρμα εκτός από την Viva Wallet. Στην περίπτωση που δεν είστε σίγουροι καλύτερα να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων.

4. Πουθενά δεν θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε το pin της κάρτας σας.

5. Και τέλος σιγουρευτείτε μετά την συναλλαγή σας ότι έχετε λάβει το μήνυμα επιβεβαίωσης για την πληρωμή σας από την Viva Wallet.