Λούτρινο Μπρελόκ Luigi από "Super Mario" 18cm

Dream Toys, Nintendo
8.95 
5179
Δεν υπάρχει απόθεμα

Λούτρινο Μπρελόκ Luigi από "Super Mario" 19cm

Πιστοποίηση CE.

Λούτρινο Luigi, φοράει μία μπλε φόρμα εργασίας και πράσινη μπλούζα και καπέλο.Ο Luigi είναι φανταστικός χαρακτήρας της σειράς παιχνιδιών Mario. Ο Luigi απεικονίζεται ως πιο νεαρός αλλά ψηλότερος από τον αδερφό του, μασκότ της Nintendo, τον Mario, και εμφανίζεται σε πολλά παιχνίδια της σειράς, συχνά ως κολλητός στον αδελφό του.

Πρόκειται για ένα μαλακό και ελαφρύ λούτρινο που φωλιάζει ευχάριστα στην αγκαλιά!

· • To λούτρινο παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας βελούδινο ύφασμα.

• Ύψος: 19cm.

• Πλένεται στο χέρι.

• Κατάλληλο για παιδιά άνω του 1 έτους.

Το Super Mario είναι ένα βιντεοπαιχνίδι πλατφόρμας, που δημιουργήθηκε από τη Nintendo για το Nintendo Entertainment System. Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 13 Σεπτεμβρίου του 1985

Το Super Mario θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ, καθώς έσωσε τη βιομηχανία των παιχνιδιών από μία τεράστια κρίση που άρχισε από το 1983 μέχρι το 1985.

Ο παίκτης ελέγχει τον κύριο πρωταγωνιστή της σειράς, Mario. Ο κύριος στόχος του παίκτη είναι να τρέξει στο Mushroom Kingdom, να επιβιώσει μπροστά στις δυνάμεις του Bowser, και να σώσει την Princess Peach. Ο παίκτης μετακινείται από την αριστερή μεριά της οθόνης στη δεξιά μεριά για να φτάσει τον πόλο της σημαίας στο τέλος κάθε επιπέδου.

Το παιχνίδι είχε λάβει θριαμβευτικές κριτικές, και έκανε ακόμα πιο διάσημο το ήδη τότε γνωστό είδος πλατφόρμας βιντεοπαιχνιδιών.

Η Allgame έδωσε στο Super Mario πέντε αστέρια, δηλώνοντας ότι «η αίσθηση του ενθουσιασμού, της έκπληξης – και πάνω από όλα – της διασκέδασης, που νιώθεις παίζοντας για πρώτη φορά αυτό το έργο τέχνης των βιντεοπαιχνιδιών, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.


Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Από 1 έτους