• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  με αγορές άνω των 49,90€
 • ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
  ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
  210-4627718

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ : 210-4627718

Minions "DM3 Jail Minion Mel" Λούτρινο 17cm

Dream Toys, Dreamworks
8.95 
6231
Δεν υπάρχει απόθεμα

Minions "DM3 Jail Minion Mel" Λούτρινο 17cm

Ο πρώην κακοποιός Gru είναι τώρα ένας πράκτορας, αυτός και η σύζυγός του,η Lucy έχουν ως σκοπό να ανατρέψουν τα σχέδια του Balthazar Bratt, ένα πρώην αστέρα της μουσικής που έγινε κακός. Ο Gru καταφέρνει να αποτρέψει το Bratt από την κλοπή του μεγαλύτερου διαμαντιού του κόσμο, αλλά δεν μπορεί να τον συλλάβει. Ως αποτέλεσμα της αποτυχίας της σύλληψης του Bratt, ο Gru και η Lucy απολύθηκαν.

Ο Gru και η Lucy λένε απρόθυμα τα παιδιά τους, Margo, Edith, και Agnes, για την απόλυση αλλά τους βεβαιώνουν ότι θα βρουν νέες θέσεις εργασίας. Τα περισσότερα μέλη του Gru τον αφήνουν όταν αρνείται να επιστρέψει ως κακοποιός, πίσω στη δράση, παρά την απώλεια της δουλειάς του. Εν τω μεταξύ, η Lucy αγωνίζεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως νέα μητέρα των παιδιών.

Ο Dru αποκαλύπτει στον Gru ότι ο νεκρός πατέρας του ήταν ένα θρυλικός επόπτης, του οποίου οι κακές δραστηριότητες είναι η πραγματική πηγή του πλούτου της οικογένειας. Καθώς ο Ντρο απολύθηκε από τον πατέρα του, ζητάει από τον αδελφό του να τον διδάξει πώς να είναι κακοποιός. Όταν ο Gru αρνείται να επανέλθει στους παλιούς τρόπους του, ο Dru τον πηγαίνει σε μια βόλτα γύρω από την Freedonia στο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο του πατέρα τους και τα ομόλογα των αδελφών. Εν τω μεταξύ, η Lucy προσπαθεί να εξισορροπήσει τα καθήκοντά της ως μαμά, την οποία εκθέτει μετά την απομάκρυνση ενός νεαρού αγοριού που ονομάζεται Niko που είχε πέσει για τον Margo στη μέση ενός παραδοσιακού φεστιβάλ τυριών, ενώ οι Edith και Agnes σκοντάφτουν σε μια τοπική ταβέρνα και μαθαίνουν από μπάρμαν για ένα μυθικό μονόκερο που κρύβεται σε ένα κοντινό δάσος. Ο Gru προσπαθεί να πείσει την Agnes ότι οι μονόκεροι είναι φανταστικοί, αλλά αποφασίζει να μην βλάψει τα συναισθήματά της. Την επόμενη μέρα, η Agnes και η Edith βγήκαν στο δάσος για να εντοπίσουν το μυθικό άλογο, αλλά βρίσκουν μια κατσίκα με ένα κέρατο που την υιοθετεί η Agnes και ονομάζει "Τυχερός". Εν τω μεταξύ, η λαχτάρα του Γκρου τους παρακινεί να ξεφύγουν από τη φυλακή.

Λίγο αργότερα, ο Gru και η Lucy αποκαθίστανται στο AVL και η νεοσυσταθείσα οικογένεια γιορτάζει στο σπίτι του Gru. Η Lucy αναγνωρίζεται από τα παιδιά ως η μητέρα τους. Τραυματίστηκαν πίσω στο κακό, ο Dru και οι περισσότεροι από τους minions κλέβουν το πλοίο του Gru, με το έμβλημα του Gru να αντικαθίσταται με γκράφιτι "D".


Εποχή:
 • Καλοκαίρι
 • Χειμώνας
 • Άνοιξη
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών