Super Dog Krypto Λουτρινός 35cm

Dream Toys, DC Comics
16.90 
145/616
Δεν υπάρχει απόθεμα

Super Dog Krypto Λουτρινός 35cm

Πιστοποίηση CE.

Πρόκειται για ένα μαλακό και ελαφρύ λουτρινο που φωλιάζει ευχάριστα στην αγκαλιά!

· • To λούτρινο παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας βελούδινο ύφασμα.

• Ύψος: 35cm.

• Πλένεται στο χέρι.

• Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 έτων.

Ο Σούπερμαν, Superman, είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας, υπερήρωας βιβλίων κόμικς της DC comics. Δημιουργήθηκε από τους Τζο Σούστερ (Joe Shuster) και Τζέρι Σίγκελ (Jerry Siegel), μαθητές λυκείου που ζούσαν στο Κλίβελαντ, στο Οχάιο των ΗΠΑ το 1933.

Ο Σούπερμαν σε όλες τις εμφανίσεις του φαίνεται να έχει καστανά μαλλιά και να είναι αρκετά εμφανίσιμος. Η ενδυμασία του αποτελείται από ένα μπλε ολόσωμο ένδυμα και από μια κόκκινη κάπα. Στο στήθος του είναι σχεδιασμένο ένα κόκκινο και κίτρινο σήμα με το γράμμα S, ως αρχικό του ονόματός του.

Ο Σούπερμαν διαθέτει εξαιρετικές δυνάμεις,. Η υπεράνθρωπη δύναμη του ξεπερνάει κάθε όρια, ικανός ακόμα και να σηκώσει το βάρος της Γης. Το οπλοστάσιο δυνάμεων του Σούπερμαν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ικανότητα να πετά, απέραντη υπεράνθρωπη δύναμη, αντοχή σε χτυπήματα και επιθέσεις, υπεράνθρωπη ταχύτητα, όραση ακτίνων Χ (διαπερνά τα πάντα εκτός από μόλυβδο), ακτίνες θερμότητας από τα μάτια του, τηλεσκοπική όραση, υπέρυθρη όραση, μικροσκοπική όραση, υπεράνθρωπη ακοή, υπεράνθρωπη νοημοσύνη και φύσημα ανέμου που μπορεί και να παγώσει.

Σύμφωνα με την ιστορία του Σούπερμαν, ο ήρωας γεννήθηκε στον πλανήτη Κρύπτονα, με το όνομα Καλ-Ελ. Όταν ήταν ακόμη βρέφος, εστάλη στην Γη από τον επιστήμονα πατέρα του, Τζορ-Ελ, λίγο πριν την καταστροφή του πλανήτη Κρύπτον. Με την άφιξη του στην Γη, τον βρήκε και τον υιοθέτησε ένα ζευγάρι από το Κάνσας, με τους οποίους και μεγάλωσε, παίρνοντας το όνομα Κλαρκ Κεντ. Πολύ νωρίς άρχισε να ανακαλύπτει τις υπερφυσικές δυνάμεις του και όταν ενηλικιώθηκε αποφάσισε να τις χρησιμοποιεί για το κοινό καλό. Ο Σούπερμαν ζει σε μία φανταστική πόλη των ΗΠΑ, με το όνομα Μητρόπολη. Στην κανονική του ζωή ως Κλαρκ Κεντ, εργάζεται σαν δημοσιογράφος στην τοπική εφημερίδα Ημερήσιος Πλανήτης, κρύβοντας τις υπερδυνάμεις του. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Σούπερμαν είναι ο μεγιστάνας και εγκληματίας Λεξ Λούθορ.

Αρχικά, οι δυνάμεις του Σούπερμαν αποδόθηκαν στην εξωγήινη καταγωγή του, αργότερα διευκρινίστηκε ότι ενώ στον Κρύπτονα οι κάτοικοι ήταν φυσιολογικοί, αν βρισκόταν κάποιος στην Γη θα αποκτούσε υπερφυσικές δυνάμεις λόγω της μικρότερης βαρύτητας και του κίτρινου ήλιου, ο οποίος αποτελεί και την κύρια πηγή δυνάμεων του Σούπερμαν. Η μεγαλύτερη αδυναμία του Σούπερμαν είναι ο Κρυπτονίτης, ένα ραδιενεργό μέταλλο που προέρχεται από τα συντρίμμια του πλανήτη Κρύπτονα. Το μόνο μέταλλο που μπορεί να εμποδίσει την ραδιενέργεια του Κρυπτονίτη είναι ο μόλυβδος.

Η πρώτη εμφάνιση του Σούπερμαν έγινε στο τεύχος 1, του περιοδικού Action Comics, το 1938 και θεωρείται ο πρώτος υπερήρωας. Η επιτυχία του οδήγησε στην δημιουργία και άλλων υπερηρώων από διάφορες εταιρείες και ξεκίνησε την λεγόμενη Χρυσή Εποχή των κώμικ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ιστορίες του έχουν μεταφερθεί πολλές φορές στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο με ταινίες και κινούμενα σχέδια.
Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Φθινόπωρο
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών