Ντένης από "Ξενοδοχείο Για Τέρατα " Λούτρινο 32cm.

Dream Toys, Disney
21.90 
9434
Σε Απόθεμα
+

Ντένης από "Ξενοδοχείο Για Τέρατα " Λούτρινο 32cm.

Πιστοποίηση CE.

Ο Ντένης από την περίφημη ταινία "Hotel Transylvania" τώρα και σε λούτρινο ! Ο Ντένης φοράει καλοκαιρινή ενδυμασία γιατί στην τελευταία ταινία, την τρίτη κατά σειρά, ο Ντένης πάει διακοπές ! Το λούτρινο φοράει ενα πράσινο μπλουζάκι με ένα πορτοκαλί με σχέδια σορτς και πράσινα σανδάλια

  • Ύψος λούτρινου : 32cm.
  • Πλένεται στο χέρι.


Ο Ντένις είναι μισός άνθρωπος-μισός βαμπίρ, γιος του Jonathan και της Mavis, είναι επίσης ο εγγονός του Δράκουλα και της Μάρθας, καθώς και του Μάικ και της Λίντα. Ενώ γεννήθηκε χωρίς χαρακτηριστικά βαμπίρ, με τα πέμπτα του γενέθλια, τελικά μεγάλωσαν οι κυνόδοντες του και εκδήλωσε επίσης τις ικανότητές του ως βαμπίρ. Ο Dennis είναι ευγενικός, αθώος, αστεία, ανόητος, ντροπαλός, περίεργος, δειλός, υπερκινητικός, ερωτευμένος και διαφορετικός, αλλά στο τέλος της ταινίας, γίνεται γενναίος, ανόητος, υπερκινητικός, αισιόδοξος, ευγενικός.

Το Hotel Transylvania είναι μια κινηματογραφική ταινία κωμωδίας animated από την Αμερική το 2007 που παράγεται από την Sony Pictures Animation. Η ταινία αναφέρει μια ιστορία του Count Dracula, ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου που ονομάζεται Hotel Transylvania όπου τα τέρατα του κόσμου μπορούν να ξεκουραστούν από τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ο Δράκουλα προσκαλεί μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα για να γιορτάσει τα 118α γενέθλια της κόρης του Μαβί. Όταν το ξενοδοχείο επισκέπτεται απροσδόκητα ένας συνηθισμένος ταξιδιώτης 21 ετών ο Jonathan, ο Dracula πρέπει να προστατεύσει την Mavis από το να ερωτευθεί τον επισκέπτη, πριν μάθουν τα τέρατα του ξενοδοχείου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στο κάστρο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του ξενοδοχείου και την καριέρα του Δράκουλα.

Σήμερα, στα 118α γενέθλια της Mavis, ο Dracula επιτρέπει στην κόρη του να φύγει από το κάστρο για να εξερευνήσει τον ανθρώπινο κόσμο, αλλά δημιουργεί ένα περίτεχνο σχέδιο χρησιμοποιώντας τις καμπάνες ζόμπι που μεταμφιέζονται ως άνθρωποι για να της φανούν εκφοβιστικοί και να την τρομάξουν. Το σχέδιο λειτουργεί, αλλά τα ζόμπι κατά λάθος οδηγούν έναν 21χρονο άνθρωπο Jonathan Loughran στο ξενοδοχείο.


Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών