Γουίνι από "Ξενοδοχείο Για Τέρατα " Λούτρινο 25cm.

Dream Toys, Disney
17.90 
9437D
Σε Απόθεμα
+

Γουίνι από "Ξενοδοχείο Για Τέρατα " Λούτρινο 25cm.

Πιστοποίηση CE.

Η Γουίνι από την περίφημη ταινία "Hotel Transylvania" τώρα και σε λούτρινο ! Η Γουίνι φοράει ένα ροζ φόρεμα με μία άσπρη νεκροκεφαλή.

  • Ύψος λούτρινου : 25cm.
  • Πλένεται στο χέρι.Το Winnie Werewolf είναι η παλαιότερη κόρη του Wayne και Wanda και υποστηρικτικός χαρακτήρας στη σειρά ταινιών Hotel Transylvania. Στην πρώτη ταινία, φαίνεται να είναι μικρό παιδί, ικανό να περπατήσει αλλά να χρησιμοποιεί ακόμα πιπίλα. Μπορεί να μιλήσει, αλλά μόνο όταν ήταν απαραίτητο. Στη δεύτερη ταινία, είναι επτά χρονών, δεν είναι πια παιδί, δεν χρησιμοποιεί πιπίλα και μπορεί να μιλήσει πλήρως. Η Winnie αποδείχθηκε πολύ ήσυχη στην πρώτη ταινία, συνήθως πιπιλίζοντας την πιπίλα της και δεν μιλούσε παρά μόνο αν ήταν απαραίτητο. Η Winnie είναι υπάκουος και είναι το μόνο παιδί που σέβεται τον Wayne.

Το Hotel Transylvania είναι μια κινηματογραφική ταινία κωμωδίας animated από την Αμερική το 2007 που παράγεται από την Sony Pictures Animation. Η ταινία αναφέρει μια ιστορία του Count Dracula, ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου που ονομάζεται Hotel Transylvania όπου τα τέρατα του κόσμου μπορούν να ξεκουραστούν από τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ο Δράκουλα προσκαλεί μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα για να γιορτάσει τα 118α γενέθλια της κόρης του Μαβί. Όταν το ξενοδοχείο επισκέπτεται απροσδόκητα ένας συνηθισμένος ταξιδιώτης 21 ετών ο Jonathan, ο Dracula πρέπει να προστατεύσει την Mavis από το να ερωτευθεί τον επισκέπτη, πριν μάθουν τα τέρατα του ξενοδοχείου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στο κάστρο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του ξενοδοχείου και την καριέρα του Δράκουλα.

Σήμερα, στα 118α γενέθλια της Mavis, ο Dracula επιτρέπει στην κόρη του να φύγει από το κάστρο για να εξερευνήσει τον ανθρώπινο κόσμο, αλλά δημιουργεί ένα περίτεχνο σχέδιο χρησιμοποιώντας τις καμπάνες ζόμπι που μεταμφιέζονται ως άνθρωποι για να της φανούν εκφοβιστικοί και να την τρομάξουν. Το σχέδιο λειτουργεί, αλλά τα ζόμπι κατά λάθος οδηγούν έναν 21χρονο άνθρωπο Jonathan Loughran στο ξενοδοχείο.


Έκπτωση:
-30
Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών