Πασχαλινή Λαμπάδα Plagg Λούτρινο "Miraculous" 15cm

Dream Toys, Disney
15.90 
8139-1-lam
Σε Απόθεμα
+

Πασχαλινή Λαμπάδα Plagg Λούτρινο "Miraculous" 15cm

Πιστοποίηση CE

Το κερί είναι στολισμένο με κορδέλες και διάφορα διακοσμητικά και το λούτρινο είναι σταθερά τοποθετημένο πάνω στο κερί. Η λαμπάδα είναι τοποθετημένη σε κουτί για την ασφαλή μεταφορά της και περιέχει λαμπαδοσακούλα για να προσφερθεί στο βαφτιστήρι.

Οι λαμπάδες είναι χειροποίητες. Τα χρώματα και το μοτίβο στη φωτογραφία ενδέχεται να διαφέρουν

Το λούτρινο παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυστερικού υφάσματος, κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών

Η Μαρινέτ μοιάζει να είναι ένα απλό συνηθισμένο κορίτσι, το οποίο πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Ωστόσο μόνο ένα συνηθισμένο κορίτσι δεν είναι, ζει μια διπλή ζωή, είναι η υπερήρωας «Ladybug». Βέβαια τις υπόλοιπές ώρες της ονειροπολεί τον μυστικό της έρωτα τον Αντριάν. Αυτό που αγνοεί η Μαρινέτ είναι ότι εξίσου και ο έρωτας της, Άντριαν έχει μυστική ταυτότητα, το «Cat Noir». Αγνοώντας τις πραγματικές τους ταυτότητες ο ένας για τον άλλον η εξαιρετικά ανεξάρτητη Ladybug και ο με υπερβολική αυτοπεποίθηση Cat Noir βρίσκονται τυχαία μαζί και ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο Plagg είναι ένα kwami που συνδέεται με την Cat Miraculous και με τη δύναμή του, ο φορέας του μπορεί να χρησιμοποιήσει το δαχτυλίδι για να μετατραπεί σε μαύρο kwami ο τωρινός του ιδιοκτήτης είναι ο Adrien Agreste.


Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Φθινόπωρο
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών