Πασχαλινή Λαμπάδα Cat Noir "Miraculous" 15cm

Dream Toys, Disney
14.90 
8139-lam
Σε Απόθεμα
+

Πασχαλινή Λαμπάδα Cat Noir Λούτρινο "Miraculous" 15cm

Η Cat Noir από το "Miraculous", τώρα και σε λαμπάδα! Το κερί είναι στολισμένο με κορδέλες και διάφορα διακοσμητικά, το λούτρινο είναι σταθερά τοποθετημένο πάνω στο κερί. Η λαμπάδα είναι τοποθετημένη σε κουτί προβολής της σύνθεσης. Πρόκειται για ένα μαλακό και ελαφρύ λούτρινο που φωλιάζει ευχάριστα στην αγκαλιά!

  • Ύψος λούτρινου : 15cm.
  • Ύψος κεριού : 42cm.
  • Το λούτρινο πλένεται στο χέρι.
  • Κατάλληλο για παιδιά από 0 μηνών.

Πιστοποίηση CE.

Η Μαρινέτ μοιάζει να είναι ένα απλό συνηθισμένο κορίτσι, το οποίο πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Ωστόσο μόνο ένα συνηθισμένο κορίτσι δεν είναι, ζει μια διπλή ζωή, είναι η υπερήρωας «Ladybug». Βέβαια τις υπόλοιπές ώρες της ονειροπολεί τον μυστικό της έρωτα τον Αντριάν. Αυτό που αγνοεί η Μαρινέτ είναι ότι εξίσου και ο έρωτας της, Άντριαν έχει μυστική ταυτότητα, το «Cat Noir». Αγνοώντας τις πραγματικές τους ταυτότητες ο ένας για τον άλλον η εξαιρετικά ανεξάρτητη Ladybug και ο με υπερβολική αυτοπεποίθηση Cat Noir βρίσκονται τυχαία μαζί και ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο Άντριαν, γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία, από μικρός δουλεύει ως μοντέλο στον οίκο μόδας του πατέρα του. Το αγόρι θέλει μόνο να έχει μια φυσιολογική ζωή, όπως κάθε συνομήλικός του, αλλά η αναγνωρισιμότητα του δεν τον αφήνει να ζήσει ελεύθερος. Οι μοναδικές στιγμές που είναι πραγματικά ελεύθερος είναι ως «Cat Noir». Αν και όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν τον Άντριαν ως το τέλειο αγόρι, έκτος από την Μαρινέτ που βλέπει μέσα του κάτι παραπάνω έκτος από το αγόρι με την τέλεια εμφάνιση και τη φήμη

Το λούτρινο παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πολυεστερικό ύφασμα, κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Εποχή:
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
Φύλο:
Αγόρι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών