Πασχαλίνη Λαμπάδα Kion Lion King "Lion Guard" Λούτρινο

Dream Toys, Disney
20.90 
71267
Σε Απόθεμα
+

Πασχαλίνη Λαμπάδα Kion Lion King "Lion Guard" Λούτρινο 20cm

Μια πρωτότυπη,ξεχωριστή και χειροποίητη λαμπάδα με αρωματικό κερί και από κάτω τοποθετείται o λούτρινος Kion από το Lion King τώρα σε λαμπάδα! Μια χειροποίητη, πρωτότυπη, ξεχωριστή λαμπάδα θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά.

Το κερί είναι στολισμένο με κορδέλες και διάφορα διακοσμητικά και το λούτρινο είναι κρεμασμένο και δεμένο κάτω από το κερί. Η πασχαλινή λαμπάδα ξεπερνά σε συνολικό μήκος 45cm και είναι τοποθετημένη σε κουτί προβολής της σύνθεσης.

  • Ύψος αρωματικού κεριού: 20cm
  • Κατασκευασμένο από μαλακό, βελούδινο ύφασμα
  • Ιδανικό για παιχνίδι, ταξίδι και ύπνο
  • Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 0 μηνών
  • Μέγεθος προϊόντος: 20cm

Πιστοποίηση CE

Η εμφάνιση του λούτρινου Kion είναι πιστά αντιγραφόμενη από τη σειρά : έχει μια λαμπερή κόκκινη χαίτη στο κεφάλι, και μια άκρη στην ουρά που έχει το ίδιο χρώμα με τη χαίτη του, έχει τρεις μικρές κηλίδες στο οπίσθιο άκρο του, τα μάτια του είναι πορτοκαλί-καφέ, με σκούρα, παχιά φρύδια πάνω από αυτά. Διαθέτει καφέ μύτη, ανοιχτό κόκκινο-καφέ χρώμα στο εσωτερικό των αυτιών του και το σημάδι του φρουρού είναι αποτυπωμένο με πορτοκαλί / κόκκινο χρώμα στον ώμο του.Τα παιδιά θα απολαύσουν ώρες γεμάτες φαντασία και διασκεδαστικό παιχνίδι με αυτό τo βελούδινo Lion King. O Lion King είναι κατασκευασμένος από μαλακό, βελούδινο ύφασμα που το κάνει απαλό για αγκαλιά και είναι ιδανικό για παιχνίδι, ταξίδι και ύπνο. Ιδανικό για τους οπαδούς του Lion Guard!!!

Η Φρουρά των Λιονταριών, The Lion Guard, είναι σειρά βασισμένη στον Βασιλιά των Λιονταριών. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και Καναδά στις 22 Νοεμβρίου 2015 ενώ στην Ελλάδα στις 26 Μαρτίου 2016 στο Disney Junior. Το κέντρο της σειράς, The Lion Guard, και ο κύριος πρωταγωνιστής της είναι ο Κιόν, ο γιος του Σίμπα (Simba) και της Νάλα (Nala), ο μικρότερος αδερφός της Κιάρας (Kiara) και ο πρίγκιπας της Περήφανης Γης. Ο Κιόν γίνεται ο αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, η ομάδα που προστατεύει την Περήφανη Γη και προασπίζει τον Κύκλο της Ζωής. Ο Κιόν μαζί με τους φίλους του τον Μπάνγκα (Bunga: ο πιο γενναίος της Φρουράς των Λιονταριών), τον Μπέστη τον ιπποπόταμο (Beshte: Η θέση του στην ομάδα είναι η ισχυρότερη), την Φούλι την γατόπαρδο (Fuli: η πιο γρήγορη της Φρουράς των Λιονταριών), τον Τιμόν (Timon : μπορεί να είναι εγωκεντρικός και ανυπόμονος κατά περιόδους, αλλά στο τέλος, έχει μια καλή καρδιά και είναι πιστοί στους φίλους και την οικογένειά του), τον Πούμπα ( Pumbaa : είναι οι καλύτεροι φίλοι με Timon και αργότερα, Simba) και τον Όνο τον γελαδάρη έχουν σκοπό να προστατέψουν την Περήφανη Γη από τους ανταγωνιστές και κυρίως μια ύαινα, τον Τζάντζα και τους ακολούθους του που θέλει να καταστρέψει τον Κύκλο της Ζωής.Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Φθινόπωρο
Φύλο:
Αγόρι & Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών