Λαμπάδα Πασχαλινή Shopkins Pineapple Crush Ανανάς Λούτρινο

Dream Toys, Shopkins
14.90 
12393_lam
Σε Απόθεμα
+

Λαμπάδα Πασχαλινή Shopkins Pineapple Crush Ανανάς Λούτρινο

Πιστοποίηση CE

Το κερί είναι στολισμένο με κορδέλες και διάφορα διακοσμητικά και το λούτρινο είναι σταθερά τοποθετημένο πάνω στο κερί. Η λαμπάδα είναι τοποθετημένη σε κουτί προβολής της σύνθεσης.

  • Ύψος κεριού: 40cm
  • Διαστάσεις: 11cm
  • Υλικό: Πολυεστέρας
  • Πλένεται στο χέρι
  • Οι λαμπάδες είναι χειροποίητες. Τα χρώματα και το μοτίβο στη φωτογραφία ενδέχεται να διαφέρουν.

Τα αγαπημένα Shopkins τώρα σε λούτρινα παιχνίδια !

Το Shopkins είναι μια σειρά από μικροσκοπικά συλλεκτικά παιχνίδια, που κατασκευάζονται από το Moose Toys. Βάσει των ειδών παντοπωλείου, κάθε πλαστική φιγούρα έχει χαριτωμένο πρόσωπο και μοναδικό όνομα. Τα παιχνίδια Moose ταξινομούν τους βαθμούς σπανιότητας του Shopkins ως κοινά, αποκλειστικά, περιορισμένης έκδοσης, σπάνια, ειδική έκδοση και εξαιρετικά σπάνια, έχουν επίσης γραμμές ρούχων, κάρτες συναλλαγών και άλλα εμπορεύματα. To Shopkin συλλέγεται και εμπορεύεται με βάση τη σπανιότητά του. Υπάρχουν εκατοντάδες Shopkins στον κόσμο του Shopkins, είναι οργανωμένα σε κατηγορίες όπως τα γλυκά ή η αρτοποιία.

Κάθε φιγούρα έχει ένα πρόσωπο και το δικό του όνομα. Το Shopkins βασίζεται σε είδη παντοπωλείου όπως ένα γλυκό μήλο που ονομάζεται Apple Blossom, ένα μπαρ σοκολάτας που ονομάζεται Cheeky Chocolate, ένα κραγιόν που ονομάζεται Lippy Lips και ένα μπισκότο τσιπ σοκολάτας που ονομάζεται Kooky Cookie, άλλα είναι τα: Poppy Corn, Donats, Suzie Sundae, strawberry Kiss, Spilt Milk, Peachy, Cupcake Chic.

Το Shopkins παρήχθη αρχικά ως ένα παρόμοιο προϊόν για τα κορίτσια - ωστόσο, απευθύνεται και στα δύο φύλα.

Η Moose Toys ξεκίνησε μια σειρά παιδικών βιβλίων για το Shopkins, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών βιβλίων του Scholastic, κυκλοφόρησε συλλεκτικές κάρτες, το πρώτο τους πακέτο συναλλαγών το 2015, μια ταινία κινουμένων σχεδίων που ονομάζεται Shopkins: Chef Club, κυκλοφόρησε σε DVD στις 25 Οκτωβρίου 2016, από την Universal Pictures Home Entertainment, για να προωθήσει την έκτη σεζόν των παιχνιδιών Shopkins. Η ταινία ήταν καλά δεκτή με εξαιρετικές κριτικές. Τον Αύγουστο του 2014, η Moose Toys δημιούργησε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, με τα σύντομα βιντεοκλίπ της Shopkins, του καναλιού YouTube.


Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Φθινόπωρο
Φύλο:
Κορίτσι
Ηλικία:
Άνω των 3 ετών