Παιδικό Καπέλο Avengers Μπλε-Κόκκινο Χρώμα Marvel

Dream Toys, Marvel
5.95 
290911
Σε Απόθεμα
+

Παιδικό Καπέλο Avengers Μπλε-Κόκκινο Χρώμα Marvel

Πιστοποίηση CE.

Ένα πανέμορφο καπέλο με τους αγαπημένους ήρωες : " Avengers" ! Το καπέλο στην περιοχή του κεφαλιού είναι κόκκινο-μπλε εναλλάξ, στο μπροστινό μέρος απεικονίζονται : από αριστερά ο Captain America, στη μέση ο Thor και στα δεξιά ο Hulk. Το καπέλο διαθέτει γείσο, όπου πάνω του απεικονίζεται ο Iron Man, η λειτουργικότητα του γείσου είναι για την προστασία του προσώπου από τον ήλιο. Στο πίσω μέρος του καπέλου υπάρχει αυξομειωτικό λουράκι, με την μορφή Κριτς-Κρατς, ώστε να εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι.

  • Ιδανικό για την προστασία από τον ήλιο.
  • Το καπέλο είναι κατασκευασμένο από 100% πολυεστέρα.

Οι Εκδικητές (The Avengers) είναι φανταστική ομάδα υπερηρώων που πρωταγωνιστεί σε σειρές κόμικς της Marvel Comics. Η ομάδα αποτελείται από διάφορους χαρακτήρες πολλοί εκ των οποίων δημιουργήθηκαν από τον Σταν Λι και τον Τζακ Κίρμπι. Εκτός από ανθρώπους, στην ομάδα έχουν κατά καιρούς ενταχθεί ρομπότς, θεοί, εξωγήινοι, υπερφυσικά όντα και πρώην εγκληματίες.

Αποκαλούμενοι από την εταιρία έκδοσής σου ως "οι ισχυρότεροι ήρωες της Γης", οι Εκδικητές αρχικά αποτελούνταν από τους: Άνθρωπος Μυρμήγκι, Σφίγγα, Θορ, Iron Man και τον Χαλκ. Σχεδόν από την αρχή πάντως, η σύνθεση της ομάδας υπήρξε ρευστή με τον Χαλκ σύντομα να αποχωρεί και τον Κάπταιν Αμέρικα να εντάσσεται. Παρότι τα πρόσωπα εναλλάσσονται, η θεμελιώδης σταθερά του κόμικ είναι ότι οι Εκδικητές αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν τις απειλές που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος ένας υπερήρωας και για να δοθεί έμφαση .στη δύναμη της ομάδας, το σύνθημά τους πριν τη μάχη είναι "Εκδικητές Ενωθείτε!"


Εποχή:
  • Καλοκαίρι
  • Χειμώνας
  • Άνοιξη
  • Φθινόπωρο
Φύλο:
Αγόρι
Ηλικία:
Από 1 έτους